Partea ecologică

Lana de lemn - Partea ecologica

Se folosesc cantităţi imense de ţiţei pentru producţia de polietilenă, polistiren şi produse din plastic utilizate în lumea ambalajelor. Toată lumea intră în contact cu produse cum ar fi folia cu bule de aer, sfărâmături de polistiren, etc., dar v-aţi gândit vreodată ce se întâmplă cu aceste produse când se înlătură? Nu putrezesc, nu pot fi incinerate şi nu sunt biodegradabile; de fapt, produsele pe bază de ţiţei contribuie la crearea unei mase globale de deşeuri care sunt virtualmente indestructibile şi prezintă probleme tot mai mari de eliminare, iar când zăcămintele de ţiţei se epuizează, vor dispărea de tot.

În aceste zile, oamenii devin tot mai interesaţi de mediu, iar faptul că reciclarea a devenit un lucru obişnuit dovedeşte acest lucru. Noi suntem foarte mândri de faptul că lâna de lemn produsă de noi, este un produs ecologic - complet biodegradabil.

O întrebare care ni se pune de multe ori este cum putem să fim ecologici dacă tăiem copaci??? Există un răspuns simplu..... suntem certificaţi FSC®, acest lucru înseamnă că ne cumpărăm lemnul doar din surse responsabile certificate FSC®. Următoarea dată când sunteţi în supermarket, aruncaţi o privire la spatele pachetului de hârtie igienică şi veţi vedea un simbol FSC® – orice companie care comercializează produse pe bază de lemn ar trebui să aibă această certificare.... dacă nu, atunci nu le folosiţi, deoarece ar putea să provină din despădurirea pădurilor din întreaga lume!