Asternut de grajd

Asternut de grajd

Cum fără îndoială v-aţi dat seama deja, lâna de lemn are o mulţime de utilizări, ceea ce ne aduce la următoarea utilizare pentru lâna de lemn – aşternutul pentru cai. Există un număr de opţiuni când căutaţi diferite tipuri de aşternut pentru cai, dar este important să asiguraţi cel mai curat mediu pentru calul dumneavoastră – şi aici intervine lâna de lemn! Faţă de multe alte tipuri de talaş de pe piaţă, lâna de lemn opreşte răspândirea bolilor şi infestaţiilor – de fapt, poate contribui la prevenirea îmbolnăvirii calului dumneavoastră.

Asternut pentru câini si cai

Folosirea lânii de lemn ca aşternut pentru câini are aceleaşi beneficii ca şi folosirea ei ca aşternut pentru cai – îmbunătăţeşte igiena şi bunăstarea animalelor dumneavoastră.  Furnizăm aşternut din lână de lemn mai ales pentru câini utilitari şi crescători de câini, aşa că dacă sunteţi în căutarea unei noi mijloace pentru confortul animalelor dumneavoastră, încercaţi aşternut pentru câini din lână de lemn!

Alte utilizări populare sunt: aşternut pentru maimuţe, aşternut pentru găini, aşternut pentru păsări de curte în general.